Kranio-sakral terapi

Hvordan foregår en behandling

En behandling starter altid med en kort samtale. Du fortæller lidt om dig selv, dine problematikker og dine forventninger til behandlingen. Herefter starter behandlingen. Som regel ligger du på briksen med tøjet på og skal blot slappe af, mens behandlingen foregår.

Selve behandlingen er meget blid og behagelig, men den går dybt. Trykkene i Kranio-Sakral terapi er meget blide og rolige, så bindevævet om muskler og knogler bedre kan slippe, og kroppen derved kan regenere til sin naturlige balance – sammen med det centrale nervesystem. I Kranio- sakral arbejdes der med kroppens egne ressourcer og kroppen inviteres til et samarbejde til selvhelbredelse. En afslappende men samtidig meget effektiv behandling.

ds

Hvad er kranio- sakral terapi

Kranio-Sakral terapi er en behandlingsform som kan påvirker knogler, muskler og skaber opmærksomhed på den fysiske og mentale stress i nervesystemet. Kranio-sakral har en regulerende effekt på nervesystemet. Og vores nervesystem spiller en afgørende rolle i alle kroppens funktioner.

Når kroppen bliver mødt med nænsomhed, ro, og blide afspændende teknikker stimulerer dannelsen af hormonet oxytocin som er nøglen til ro og hvile. Det er derfor ikke blot en afslappende og behagelig behandling, men et vigtigt redskab til, at komme ud af kroniske smerter og fx stress tilstande. Ved at optimere og afbalancere det autonome nervesystems funktion, kan der skabes udgangspunkt for at ændre de livsmønstre, der belaster både fysisk og mentalt.

“Kære James, efter behandling hos dig har jeg bare ingen smerter. En fantastisk fornemmelse i min nakke. Jeg føler jeg kan dreje hovedet hele vejen rundt ;-). Tak tak tak.” Maren Andreasen

“Jeg bliver behandlet med Kranio-sakral terapi, på grund af en langvarig hjernerystelse (post commotionelt syndrom) og deraf følgende problemer med hovedpine, spændinger og stresstilstand i kroppen. Efter blot to behandlinger hos James, har jeg oplevet en forbedring i symptomniveau, og et generelt større velvære. Jeg oplever at behandlingen er med til at skubbe min krop (og hovedet) i den rigtige retning. KST er en yderst mild og behagelig behandlingsform, og min krop reagerer med en fantastisk ro og en enorm træthed efter behandlingen” Signe Narp

“James’ behandlinger møder min krop lige, hvor den er, hvilket for min krop betyder, at den føler sig mødt og dermed kan slippe spændingerne. Kan varmt anbefales.” Annette, 57 år

ds

KST kan hjælpe på disse forskellige lidelser:

Stress – rygsmerter – piskesmæld – depression – søvnbesvær – koncentrations- og indlæringsproblemer – hormonbalancen – kæbespændinger – bidfunktion – migræne og hovedpine – tinnitus – méniérs syndrom – svimmelhed – autisme – nakkespænding og smerte – kroniske muskelsmerter/spændinger – skæv hofte/forskellig benlængde – Iskiasproblemer – diskusprolaps.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få en uforpligtende samtale, hvis du gerne vil vide mere eller ikke får svar på dine spørgsmål her på siden.ds

Priser

En behandling varer ca. 60 minutter og koster 450 kr (Weekend 550)

Bestilling og ændring af tid skal ske på tlf: 42531104 senest dagen før.

Betaling kan ske kontant eller ved mobilepay på telefonnr.: 42531104

Jeg er medlem af og forsikret gennem foreningen “kranio-sakral og kropsterapeuter” Jeg tager løbende kurser i Kranio Sakral terapi og anatomi af RAB-certificerede lærer.

Du kan læse mere om mig her

Se mere her hvad Kranio-sakral terapi er her

Sundhedsstyrelsen udtaler om Kranio-sakral terapi kan du læse her og her