Workshop: En kold tyrker

Er du hele tiden på jagt efter det næste fix? Har du hele tiden behov for anerkendelse. Føler du et konstant behov for, at tjekke ind på de sociale medier. Fylder mad og drikke meget i din bevidsthed, eller har du bare lyst til at arbejde 24/7.

Driften får os frem, sørger for at vi står op om morgenen, og får os til at handle, spise ect. Den del af vores hjerne hvor vores drift tager sit udgangspunkt, hedder hypothalamus. Den sørger for, at balancere vores krop og hjerne via hormoner, det autonome nervesystem og drifter.

“PETER LUND MADSEN KALDER HYPOTHALAMUS FOR “DEN STØRSTE TRUSSEL MOD DET MODERNE MENNESKE”

Det er således en god tjener, men en dårlig herre, da den ved ubalance meget nemt giver os en følelse af, at noget styre os. Konstant vil hypothalamus belønnes med arbejde, mad, drikke, hård sport, medier ect. Hele tiden skal vi handle for, at stille hypothalamus tilfreds.

Uden disciplin er vi i hænderne på denne gamle del af vores hjerne.

På denne workshop arbejder vi i 6 timer på, at “nulstille” denne del af vores hjerne. Vi tager den nyeste og mest udviklede del af vores hjerne i brug. Den præfrontale cortex. Her sidder vores fornuft og empati. Her sidder evnen til, at gøre noget vi måske ikke lige har lyst til, men som på den lange bane gør os godt.

Vi giver gennem øvelser, os en pause fra ydre distraktioner, og plads til indre støj. Og får ofte en fornemmelse af, at blive “nulstillet” og igen blive herre i eget hus.

“Det kræver en kold tyrker, at komme hjem”

Hej James, tak for i går, det var nogle helt igennem skønne timer. Havde dog den mærkeligste oplevelse bagefter…. Justine og jeg var i Kvickly og man må sige jeg var meget tilstede i nuet… så meget at jeg ikke kunne huske hvad vi skulle der… var helt høj og grinede af de mærkeligste ting… en følelse af lykke kan man vel sige. .. Justine kunne heldigvis huske lidt bedre end jeg, hvad vi var kommet efter :-). Altså jeg var helt oppe og køre, så klar til fest.. som du sagde man kunne være… meeen da vi så kom hjem, så gik luften helt af ballonen og jeg kunne være gået i seng på stedet, men måtte jo lave lidt mad… senere på aftenen lykkefølelse igen… skøn, men også meget pudsig oplevelse. Har du hørt om lignende tidligere? Håber det var lige så vellykket på Præstø 😉 God søndag aften.

Kære James – tak for connection her på Fb . Og stort tak for en skøn workshop med “Kold Tyrker”igår fantastisk yoga-session og virkelig dejlig stemninger i meditationerne hvor jeg i den anden faktisk fik en oplevelse af en gylden strøm  der udgik fra pandeområdet. Det har jeg ikke prøvet før, det var fantastisk
Jeg var ikke forberedt på stilhedselementet i workshoppen – men har længe ønsket at prøve stilheden på er retreat – og det var en udfordrende oplevelse – vi /jeg bruger jo ord så umådeligt meget og det var faktisk afslappende ikke at skulle påbegynde samtaler i pauserne selvom der var flere af deltagerne jeg var nysgerrig på , men hvor de måtte få et smil istedet for samtale, så stilheden blev en ekstra stor oplevelse på workshoppen. Så varm tak for oplevelsen  som idag sidder som en fin indre ro i både sind og krop(som er en smule øm) kærlig hilsen Louise

DATO OG TID OG STED: Næste gang den 7 marts kl 10-16 København. I baggårds ro´s lokaler Dag Hammarskjolds Alle 42A 2100 Kbh Ø

UNDERVISER
James Hunt. Du kan læse mere om mig på www.jameshunt.dk eller www.yoga-nord.dk

PRIS: 585 kr. Bliver du syg og giver besked før kl 18:00, dagen før afholdelse, kan du efterfølgende tilmelde dig en workshop uden betaling

TILMELDING og spørgsmål til James på mobil. 42531104 (gerne sms) eller mail. James@JamesHunt.dk

BETALING
Du er tilmeldt når du har betalt. Du kan betale på mobilepay . Mærk betalingen med dato for workshoppen

Der vil være økologisk frugt og te

Medbring let frokost. Nb: der er ikke tid til at finde frokost i pausen